Event solutions

Image

Ingerichte tent

Bij onze "Event solutions" kan u ervoor kiezen dat we de geplaatste tent voor u volledig inrichten.

Enkele mogelijkheden hierbij zijn:

- Inrichting (mogelijkheden hierbij kan u onder onze rubriek inrichting vinden)
- Verlichting, geluid. Hierbij zijn de mogelijkheden zeer diverse, gaande van een sfeervolle standaardverlichting tot het aanspreken van een volledig lichtgamma in samenwerking met een externe partner.
- Vloerbedekking, te vinden onder onze rubriek structuren/vloerbedekking

Image

Tuinfeest

Een belangrijk en veel gevraagde rubriek is het plaatsen en uitwerken van een tuinfeest voor communies, trouwen of jubileums. Om een dergelijk project tot een goed einde te brengen focussen we ons op diverse zaken.

Deze zijn naast het nauwkeurig plaatsen van de gevraagde structuren en bijhorende vloeren ook het plaatsen van aangepast tuinmeubilair.

Hiervoor beschikken we voor u over een aangepast gamma aan tuinmeubelen. Dit zorgt ervoor dat uw bezoek,zowel jong als oud, comfortabel kan genieten van een mooie namiddag of avond.

Image

Volledig concept

Een vraag die we geregeld krijgen van onze klanten is het regelen van het gehele evenement zodat u als gastheer of gastvrouw volledig zorgeloos van deze dag kan genieten. Dit omvat onder andere het contact met externe leveranciers maar ook het daadwerkelijk opvolgen van de gehele dag.

Enkele voorbeelden hiervan zijn zorgen dat de animatie correct verloopt, de traiteur die tijdig toekomt tot het regelen van koeling of het afhalen van diverse zaken na het evenement.